Selecteer een pagina

Noodhulp

81 doden, 820 gewonden en 27.800 mensen op de vlucht. 300 huizen en een gezondheidscentrum zijn zwaar beschadigd. Mensen durven hun huizen niet meer in, bang voor naschokken en instortingsgevaar.

West Sulawesi werd 15 januari rond half 2 s’nachts ruw wakker geschud. Het epicentrum van de aardbeving bevond zich zes kilometer van de stad Majene op een diepte van 10 kilometer. Vanuit het epicentrum verspreidde de aardbeving zich naar 3 regio’s. De aardbeving duurde ruim 6 seconden. De 28 naschokken dreunden na tot in de ochtenduren.

Gedoneerd € 34,000

Doel is € 50,000

Over deze aardbeving in Sulawesi

81 doden, 820 gewonden en 27.800 mensen op de vlucht. 300 huizen en een gezondheidscentrum zijn zwaar beschadigd. Mensen durven hun huizen niet meer in, bang voor naschokken en instortingsgevaar.

West Sulawesi werd 15 januari rond half 2 s’nachts ruw wakker geschud. Het epicentrum van de aardbeving bevond zich zes kilometer van de stad Majene op een diepte van 10 kilometer. Vanuit het epicentrum verspreidde de aardbeving zich naar 3 regio’s. De aardbeving duurde ruim 6 seconden. De 28 naschokken dreunden na tot in de ochtenduren.

ADRA Indonesia werkt samen met National Disaster Management Authority en Humanitarian Forum Indonesia. Ze hebben contact opgenomen met de plaatselijke kerk in de hoofdstad Mamuju en bieden noodopvang aan slachtoffers. Er is een grote behoefte aan voedsel, water, sanitaire voorzieningen, gezichtsbescherming, desinfecterende middelen, noodopvang en medische hulp.

Uw steun is hard nodig. Wilt u helpen? Maak dan uw gift over op NL57 RABO 0378 3857 47 t.a.v. ADRA Nederland o.v.v. aardbeving Sulawesi 21-03. Dank u wel!