Selecteer een pagina
Over ons

Jong Adra is opgericht in de zomer van 2020. Het is een initiatief van Rolin Bos en Seth Esenkbrink met hulp van Geert Hendriks.
Jong Adra is een onderdeel van Adra.

Jong Adra wil zich richten op de talenten van jongeren om die te kunnen gebruiken om de medemens in de maatschappij te kunnen helpen.

Rolin Bos

Ben je benieuwd wie er allemaal bij het team van Jong Adra zit?
Dan kan je dat hieronder zien en lezen.

Lijkt het jou leuk om ook deel te nemen aan het Jong Adra team?
Kijk dan even op de vacature pagina of stuur een bericht naar: rolin@jongadra.nl.

Rolin Bos

Rolin Bos

Manager

Mijn naam is Rolin Bos. Ik heb samen met Seth het initiatief genomen om Jong Adra op te zetten.
Op dit moment studeer ik HBO-ICT aan het Windesheim in Zwolle. In mijn vrije tijd hou ik ervan om een balletje te trappen, mountainbiken in het bos of gezellig met vrienden te zijn.
Met Jong Adra hoop ik met jongeren een steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappij.

Mail: rolin@jongadra.nl
Linkedin: Rolin Bos

Seth Esenkbrink

Online manager

Mijn naam is Seth Esenkbrink. Ik werk bij Eneco en ben ook eigenaar van Brink Multimedia. Ik vind het leuk om techniek en creativiteit met elkaar te verbinden tot mooie producten. Graag zet ik een deel van mijn tijd en talenten in om iets te betekenen voor de ander. En daarmee het verschil te maken.

Rolin Bos
Rolin Bos

Sascha Hartman

Communicatie

Mijn naam is Sascha Hartman. Ik ben communicatie student aan het Windesheim in Zwolle. In mijn vrije tijd speel ik graag piano en ben ik te vinden bij mijn vriendinnen. Ik gebruik graag mijn creativiteit en competenties om mooie producten neer te zetten. Ik hoop hiermee ook een bijdrage te kunnen doen aan Jong Adra.